Dag 9.Van Aljezur naar Arrifana.

Terug vertrokken deze morgen maar helaas..met de taxi,we zaten gisteravond allebei wat in de lappenmand,en besloten een rustdag te houden in Arrifana…als het moet zullen er nog meer volgen, manlief zijn voet is gezwollen (ontsteking)..en mijn schouders en armspieren ,die mag ik niet aankijken of ze doen al pijn,waarschijnlijk van de wandelstokken door het zand in combinatie met de rugzak.

We zullen in ieder geval verder genieten van dit mooie landschap op de Rota Vicentina en de wandeletappe s weer hervatten als het enigszins gaat..

Niks moet,het is vakantie ..terwijl we aan het zwembad lagen te rusten,waren de zeemeeuwen een vliegshow aan het geven…het is hier wondermooi in Arrifana,een stukje rots zie je al van ver uit de zee uitsteken,en vanop een hoogte zie je de witte huisjes aan de baai liggen..

Arrifana is ook gekend onder de surfers,we zagen ze bezig…wachten op de grote golf.

Morgen vertrekken we naar Carrapateira..

6 gedachten over “Dag 9.Van Aljezur naar Arrifana.

 1. Oei oei, kijk uit met een ontsteking, ik begin er nu pas van af te komen, neem de tijd en rust. En de spierpijn is ook niet leuk.. Kunnen jullie je niet laten masseren ergens? Dat zou toch wel lekker zijn… Mooie foto`s weer. Blijft genieten om daar naar te kijken!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hey Leen en Philippe, wij zitten hier op ons terras in Lagos en genieten na van een dagje Costa Vicentina. Aljezur bezocht en Arrifana, daarna het grote surfstrand van Bordeira van boven uit. Tot slot in Sagres gaan vis eten. Meermaals de tekens van de Rota Vicentina gezien. Helaas ook de gevolgen van de bosbranden. Ook gisteren in Monchique. Heb met plezier jullie avonturen nog eens nagelezen. Het zou nu in september met 32° geen pretje zijn om daar te stappen. Ik hou het dan ook braafjes bij zwemmen 😉

  Geliked door 1 persoon

  1. Nu nog 32 graden,dan kun je nadenken hoe warm het was toen wij daar waren..het was inderdaad afzien toen.
   Maar je moet toegeven,het is er wel heel mooi !
   Naar jou relaas zijn we benieuwd ..dat zullen we dan horen bij onze afspraak bij de wandelpraatjes !

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s