Dag 7 Van Zambujeira do Mar naar Odeceixe.

In het logement van gisteren lag een bonnetje voor naar de bakker te gaan…na het ontbijt zijn we dan terug vertrokken aan het startpunt in Zambujeira,een houten trap ging naar beneden,dan terug met behulp van een touw naar beneden,om dan terug naar de andere kant te klauteren, verder ging nog een​ tijdje door met de rotsige paadjes tot we terug de zandwegen bereikten..

Vandaag was de etappe minder lang maar iets zwaarder door het vele op en neer,ze schuwden zich niet om ons regelmatig naar beneden te laten gaan met behulp van een touw over de rotsachtige paadjes,ook liepen we dicht tegen de kliffen aan…goed dat ik vandaag geen last had van hoogtevrees…

In het zand lopen worden we steeds behendiger,of het lijkt al niet meer zo vermoeiend als in de eerste dagen..onze schoenen scheppen ook minder zand…

In ieder geval,we zijn nog steeds blij als we onze bestemming van onze etappe bereiken of tussendoor bij de rustpauze in een of ander strandbarretje onze voeten eventjes te ruste kunnen leggen om iets te eten en te drinken in een mooie omgeving zoals vandaag.

De dagen vliegen voorbij,en we hebben het ons nog geen moment beklaagd,de aanzichten blijven mooi en veranderen om de haverklap.

Het mindere aangename stuk waren de laatste 4km naar Odeceixe,op een verharde weg.. weliswaar groene omgeving, maar niet zo leuk voor de voeten als het zo warm is.Toen we in Odeceixe aankwamen,deed dan ook alles.. maar ook alles pijn van de ganse dag te lopen.

Morgen gaat het verder naar Aljezur,een gemakkelijke​ etappe..maar 18 km en bijna alles plat,we zijn benieuwd !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s