Dag 5 Van Vila Nova de Milfontes naar Almograve.

Na het ontwaken bij het geluid van hanengekraai en het luiden van de klokken van de kerktoren gingen we ontbijten,daarna ging de rugzak terug aan en vervolgden we onze wandeling.

Over de brug ging het daarna de hele tijd door stukjes bos,tot we na 5km aan de eerste stop aankwamen.Een mooi strandbarretje met zicht op zee,was een mooie locatie om even te genieten van een tasje koffie, voor we terug verder gingen…tot we een inham moesten oversteken met middel van een ladder naar beneden,water oversteken en terug naar de andere kant klauteren.

Daarna ging het veel door schaduwrijke plaatsen, afwisselend met wat zandwegen aan de kust,was de wandeling beduidend gemakkelijker dan gisteren.

De zandwegen gaven de mooie stranden bloot en een wind dat welkom was.

Het was genieten als we aan het lunchen waren,met het geluid van de zee op de achtergrond,..nadat we onze kilo zand uit onze schoenen hadden ging de wandeling verder,welke schoenen zijn het meest geschikt voor zandwegen vroeg ik mij af ?

Deze etappe was minder lang ,zodat we om vier uur in de namiddag al konden genieten van ons welverdiend biertje,wel konden we daarna nog 2 km stappen tot onze slaapgelegenheid, gelukkig was er ook een restaurant in de buurt.

Morgen volgt terug een zwaardere etappe,meer zandwegen en enkele km meer… naar Zambujeira do Mar.

6 gedachten over “Dag 5 Van Vila Nova de Milfontes naar Almograve.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s