Dag 1 

Inmiddels zijn we al in Lissabon aangekomen,en waren we vergeten hoe vermoeiend een stad bezoeken is,metro in en metro uit,de vele trappen dat je doet om een uitzichtpunt of kerk en kathedraal te bekijken.

Lissabon is een stad op zeven heuvels,en dat voel je ook,daarom rijden ook de trammetje door de straatjes en brengen de vele liften je van beneden naar boven om het bezoeken van een klooster of kasteel  wat makkelijker te maken,om nadien bij mooie Portugese of Braziliaanse muziek de dorst te gaan laven in eèn van die talrijke visrestaurantjes dat Lissabon rijk is.

Ondertussen tellen we de soorten huis tegeltjes en snoepen we verder van de vele lekkere pasteitjes en de lekkere witte wijnen.

Vandaag nemen we de bus ,we willen de Toren van Bellem bezoeken en dat ligt aan de stadsrand van Lissabon..

Wordt vervolgd !


2 gedachten over “Dag 1 

  1. Ja, Lissabon en trappen.. dat is bijna een work-out haha. Maar de trammetjes brengen je overal dus spaar jullie krachten. Torre de Belem is ook mooi, ik weet niet of je in de toren gaat maar het ligt prachtig aan de rivier. Heel veel plezier en ik kijk uit naar jullie volgende verhaal .

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s